برگزاری و تدریس دوره آموزشی مدیریت دانش در محل شرکت داروسازی ثامن

برگزاری دوره مدیریت دانش در محل شرکت داروسازی ثامن

برگزاری دوره مدیریت دانش در محل شرکت داروسازی ثامن

اوایل تیرماه موسسه آموزشی ویرا کیفیت آفرینان شرق درخواستی مبنی بر تدریس و برگزاری دوره آموزشی مدیریت دانش برای مدیران شرکت داروسازی ثامن در محل آن سازمان را مطرح نمود.

پس از هماهنگی های اولیه مقرر گردید که طرح درس و سرفصل های دوره مدیریت دانش را با در نظر گرفتن صنعت، بازار و محیطی که شرکت در آن قرار دارد یعنی داروسازی، طراحی و پیشنهاد نمایم.

شرکت داروسازی ثامن در سال ۱۳۶۳ با نام سرم سازی ثامن تأسیس شد و پس از آن به داروسازی ثامن تغییر نام یافته است. سهام‌داران شرکت آستان قدس رضوی، صندوق بازنشتگی و داروسازی حکیم می باشد.

فعالیت اصلی شرکت تولید کلیه محلول‌های استریل تزریقی و شست‌وشو، دیالیز، فرآورده‌های بیوتکنولوژی طبیعی و نوترکیب بوده و همواره تلاش نموده است با تولید دارو و ارائه خدمات دارویی به جامعه درمانی و بیماران، به ویژه بیماران کلیوی، زندگی با نشاطی را برای‌شان فراهم نماید.

برگزاری و تدریس دوره آموزشی مدیریت دانش در محل شرکت داروسازی ثامن

برگزاری دوره آموزشی مدیریت دانش در محل شرکت داروسازی ثامن    –   عکس : علی اصغر صمیمی

 

از دیگر فعالیت‌های این شرکت می‌توان به مواردی چون ایجاد و مشارکت در تأسیس کارخانجات به منظور تهیه و تولید انواع سرم و کلیه محلول‌های تزریقی، دیالیز خونی و صفاقی، شست‌وشوی استریل و فرآورده‌های لیوفلیزه، تجهیزات دارویی و پزشکی و تولید مواد اولیه مربوط، همچنین قطعات یدکی مورد نیاز، فروش و صادرات محصولات کارخانه و کلیه اموری که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به موضوع شرکت بستگی داشته باشد، اشاره کرد.

شایان ذکر است این شرکت بر اساس نگرش توسعه تحقیقات، تولید دارو و تجهیزات پزشکی با روش‌های نوین جهانی تلاش دارد تنوع محصولات جدید خود را از طریق ایجاد و مشارکت در تأسیس کارخانجات جدید در زمینه‌های تولید فرآورده‌های بیوتکنولوژی، تجهیزات دارویی و پزشکی و مواد موثر مربوط افزایش دهد.

شرکت داروسازی ثامن به دلیل عملکرد مثبت خود در سال‌های اخیر، تأمین کننده قابل اعتماد در ارائه انواع محلول‌های تزریقی برای کشورهای همسایه ایران بوده است و در حال حاضر با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و ماشین‌آلات به روز، یکی از تأمین کنندگان عمده برای خارج کشور می‌باشد.

برگزاری و تدریس دوره آموزشی مدیریت دانش در محل شرکت داروسازی ثامن

تدریس دوره آموزشی مدیریت دانش در محل شرکت داروسازی ثامن برای مدیران سازمان

 

تعیین سرفصل های دوره که انجام شد، برنامه ریزی جهت مشخص کردن زمان برگزاری هم کلاس صورت گرفت و نهایتا در هفته سوم تیرماه جلسه‌های دوره در محل سالن کنفرانس و آموزش شرکت تشکیل گردید.

روز اول صبح که به محل شرکت رفتم پس از گفتگوی اولیه با مسئول محترم آموزش به محل واحد ایمنی بهداشت رفتیم و نمونه برای انجام تست کرونا از من گرفته شد. ضمن آن که در محل کلاس که فضای بزرگ و مناسبی هم داشت بود همه مدیران محترم شرکت با فاصله مناسب نشسته بودند، پنجره‌ها نیز باز بود و همگی از ماسک استفاده می کردند.

سرفصل های اصلی دوره مدیریت دانش که مطابق آن کلاس برگزار شد به شرح زیر بود.

  • تعاریف، مفاهیم و اصطلاحات دانش و مدیریت دانش
  • مروری بر جایگاه دانش در دنیای امروز و ایران
  • هماهنگی و همراستایی مدیریت دانش با استراتژی ها و اهداف کسب و کار شرکت
  • رویکرد فرآیندی به مدیریت دانش
  • شناسایی منابع دانشی سازمان
  • نیازسنجی دانشی سازمان
  • مولفه های فرهنگی مرتبط با مدیریت دانش سازمانی
  • متدهای مناسب کسب و اخذ دانش
  • به اشتراک گذاری و تسهیم دانش سازمانی
  • استخراج دانش فنی کارکنان

 

شایسته یادآوری است که در بررسی منابع مربوط به صنعت داروسازی در حوزه مدیریت دانش به مدارک PQS یا همان سیستم کیفیت داروسازی Pharmaceutical Quality System با شماره CH Q10 دسترسی پیدا کردم.

این سند حاوی الزامات سیستمی برای تضمین کیفیت محصولات دارویی برای مصرف انسان در طول دوره چرخه عمر محصول می باشد. همچنین در متن این مدرک توانمندسازهای سیستم کیفیت داروسازی را مدیریت دانش و مدیریت ریسک کیفیت برشمرده است.

ICH (نهاد منتشرکننده مدرک) :

International Conference on Harmonization of Technical Requirements for Registration of Pharmaceuticals for Human

 

ویدئو : رونمایی از محصولات جدید دارویی داروسازی ثامن (آپارات – ۱۳۹۹)

 

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.